lauantai 13. toukokuuta 2017

Elviksen herkkua


Yleensä minulla on Koti ja Keittiö -lehden ilmestymispäivä hyvin muistissa, mutta nyt olin sen totaalisesti unohtanut. Keskiviikkona töistä kotiin tultuani huomasin keittiön pöydällä iloisen yllätyksen, kun ensimmäinen kotiin tulija oli lehden kiikuttanut siihen minua odottelemaan.


Lehti on aina ensin selattava ja sitten kaikessa rauhassa luettava ja tutkittava kuva kuvalta moneen kertaan ja aina sieltä löytää jotain uutta. Sivujen kauniista kodeista löytyy vinkkejä omaan kotiin toteutettavaksi ja aina joku ruoka- tai leivontaohjekin testattavaksi.


Tällä kertaa ruoka- ja leivontaohjeissa oli useampiakin kokeilemisen arvoisia juttuja ja tuskin maltoin vapaapäivän aamua odottaa, kun jo lehden ensisilmäyksellä bongasin sieltä Elviksen herkkuleivät. Jotain yhteistä meilläkin on ollut, mieltymys maapähkinävoihin!


Ihanasti hampaissa rouskuvaa, vähän sattumia sisältävää tahmeaa maapähkinävoita ja banaaniviipaleita olen toki aiemminkin latonut paahtoleivän päälle, mutta eipäs ole tullut aiemmin mieleen laittaa noita herkkuja paahtoleipien väliin ja sujauttaa vohvelirautaan paahtumaan.

Tänä aamuna heräsin taas aikaisin ennen muita ja hiippailin aamuauringossa kylpevään keittiöön kaivelemaan vohveliraudan esiin. Kaikessa rauhassa, muiden vielä tuhistessa peittojensa alla, sain nauttia herkkuleivästäni ja aloitella viikonlopun viettoa.

-Manni-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti