perjantai 21. huhtikuuta 2017
Kauramaito cappuccino
Kauppareissulla mies kertoi kuulleensa työkaveriltaan, että kauramaito on hyvää kahvissa. Ei muuta, kun kauramaitoa kärriin ja kotiin kahvin keittoon. Kotona tarkemmin purkkia tutkiessani huomasin kauramaidon soveltuvan myös vaahdotettavaksi...vielä parempaa. Vastoin italialaisten kahvinjuontisääntöjä keittelin cappuccinoa illalla ja vieläpä kauramaitovaahdolla.
Kauramaidollakin sai kohtuullisen hyvän vaahdon kahvin pintaan ja maku yllätti positiivisesti! Ensimmäinen kahvihörppy maistui kaurahiutaleilta, mutta sen jälkeen mukavasti kauramaidolla pehmennyt, suomalaisen suuhun sopiva mieto kahvin maku valtasi makunystyrät.
Mies ei ole vielä kauramaitoon koskenut. Purkin kyljessä olevan tekstin mukaan maito säilyy jääkaapissa avattuna viisi päivää. Se tietää minulle päivittäistä kauramaito cappuccinon hörppimistä, jos meinaan välttyä maidon kaatamiselta lavuaariin.
-Manni-
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti